Private Shopping

Op zoek naar een compleet nieuwe garderobe, zoek je een outfit voor een speciale gelegenheid of is je agenda zo vol, dat je gewoonweg geen tijd hebt om te shoppen? Lilian Fashion heeft daar de ultieme oplossing voor: Private Shopping! Maak een gratis afspraak voor een exclusieve avond alleen voor jou met je vriendinnen of collega’s. Wij maken er een gezellige avond van met hapjes en drankjes.

Maak een afspraak

Shopping advies

Wat je stijl ook is!

Lilian Fashion is volgens afspraak en na overleg over een passend tijdstip, die avond exclusief voor jou (en de uitgenodigde vriendinnen of collega’s) geopend en er zijn geen andere klanten in de zaak. We maken er een gezellige avond van met hapjes en drankjes. Je kunt van tevoren jouw wensen kenbaar maken. Onze stylecoaches maken dan alvast een voorselectie uit ons ruime merkenaanbod. Zij zijn natuurlijk op de hoogte van de laatste trends en kleuren, zodat je overal in de juiste outfit verschijnt.

De reacties van onze klanten op deze avonden zijn erg positief. Klanten vinden zo’n avond echt een feestje. Hoe leuk is het om na een geslaagde avond ook nog eens met een leuke, nieuwe outfit naar huis te gaan?

POM Amsterdam SS24 Bali February 40

Wat houdt Private Shopping in?

Als je een afspraak maakt voor een Private Shopping-sessie, word je gekoppeld aan één van onze stylecoaches. Zij luistert naar jouw wensen en kijkt samen met jou waar jij naar op zoek bent. Samen gaan jullie in de winkel op ontdekkingstocht. Je past kledingstukken van verschillende merken en krijgt persoonlijk advies. Zo vind je de outfit die bij jou past en waar jij blij van wordt!

EsQualo SP24 SMALL Campaign154

Verschillende shopping sessies

Bij Lilian Fashion kun je terecht voor verschillende soorten Private Shopping-sessies. Wil je je garderobe laten restylen? Zoek je een feestelijke outfit? Wil je stijladvies? Of wil je een gezellige avond met vriendinnen of collega's organiseren? Wij helpen je graag! Boek een sessie, geef jouw wensen aan en laat je door ons verrassen!

EsQualo SP24 SMALL Campaign59

Maak een afspraak! 

De afspraak voor een Private Shopping-sessie vindt altijd plaats buiten onze reguliere openingstijden om. Op die manier heeft onze stylecoach alle tijd en aandacht voor jou! Een Private Shopping-sessie  boeken is volledig gratis. Reserveer je Private Shopping-sessie door een e-mail te sturen naar info@lilianfashion.nl of telefonisch op 0174 504 853.

Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful.

Sophia Loren

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste modetrends en nieuws rondom Lilian Fashion? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in