Mode agenda

Wij inspireren jou graag! Meerdere keren  per  jaar organiseren wij speciale modeshows, waarin wij jou de laatste modetrends laten zien. Maar dat is niet het enige. Regelmatig komt er een styliste van een modemerk naar onze winkel, zoals Studio Anneloes en organiseren wij speciale events! Houd onze mode agenda in de gaten voor al onze evenementen.

IMG 8922 22-04-2024

Workshop en modeshow

 

Macrame is helemaal de trend nu en de wandhanger die we gaan maken geeft het echte Bohemian gevoel! Een musthave voor aan je muur in de kamer, bij de zithoek op je balkon of onder het afdak in de tuin. Met behulp van macrame garen, leer je hoe je de bladeren van deze leuke wandhanger kunt knopen, kammen en knippen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren garen. Kies je voor groen ( botanische uitstraling) of staan taupe en zandtinten beter bij je interieur? Geef zo je wandhanger een persoonlijke tintje. Alle materialen zijn aanwezig en er wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen.

 

De modeshow die tussendoor plaats vindt heeft een voorjaars/zomer -vibe. Laat je inspireren door mooie zomeroutfits, de laatste modetrends en verrassende combinaties. Tijdens de shows laten de modellen de mode van nu zien, ze showen bijzondere combinaties en maken fashion-statements. Lilian en Linda vertellen ondertussen alles over de outfits en trends van dit seizoen en hoe ze ook op jouw manier gestyled kunnen worden. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om deze outfits te shoppen op deze avond!

 

Dit evenement vindt plaats op 24 april van 19:00 uur tot 22:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur. Deze avond kost €25,00 pp inclusief materiaal en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Er is slechts beperkt plaats dus meld je snel aan voor deze inspirerende en leuke avond op

info@lilianfashion.nl

POM Amsterdam SS24 Capetown January 12 26-02-2024

Modeshows maart 2024

Modeshows maart 2024

Kom naar een van onze fantastische modeshows. Daar wil je zeker bij zijn. Het wordt een exclusief mode-event met een voorjaars/zomer -vibe. Laat je inspireren door mooie voorjaarsoutfits, de laatste modetrends en verrassende combinaties. Tijdens de shows laten de modellen de mode van nu zien, showen bijzondere combinaties en maken fashion-statements. Lilian en Linda vertellen ondertussen alles over de outfits en trends van dit seizoen en hoe ze ook op jouw manier gestyled kunnen worden. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje.

Graag horen wij via een mail naar info@lilianfashion.nl naar welke show je wilt komen, dan ontvang je van ons een bevestiging.

Woensdag 6 maart   10.30 uur en 14.30 uur

Vrijdag 8 maart     15.00 uur (VOL) en 19.30 uur

Vrijdag 15 maart   10.30 uur  (VOL) en 14.30 uur (VOL)

Vrijdag 22 maart   15.00 uur (VOL) en 19.30 uur

Vrijdag 29 maart   10.30 uur en 14.30 uur

IMG 8012 02-11-2023

Studio Anneloes Event

Super leuke boetiek. Mooie merken, lief personeel en organiseren ook leuke events!

Femmy Perdaems

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste modetrends en nieuws rondom Lilian Fashion? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in