Terugblik modeshow 6 september

De modeshow is ieder seizoen weer een feestje in onze winkel, maar er gaat wel een hele organisatie aan vooraf. Hier starten we al 6 weken van te voren mee. We beginnen met de kaart, de uitnodiging die we naar al onze klanten versturen. Welke foto’s gaan we hiervoor gebruiken? Welk merk heeft de mooiste foto’s? Daarna bedenken we de tekst die op de kaart komt te staan, vervolgens gaat de kaart naar de drukkerij en leveren wij de adressen aan.

De modellen van onze show zijn onze eigen klanten, hierdoor laten wij zien dat wij iedereen in elke maat kunnen laten stralen! Omdat in onze winkel 3 generaties shoppen, willen we dat ook tijdens de show laten zien. Roxanne en ik maken een selectie, zodat er van iedere maat en leeftijd een klant meeloopt. Voor de klanten die meelopen zorgen we dat het een hele leuke verwendag wordt.

Trots zijn we ook op onze samenwerking met het Team van Puur, die iedere show zorgen dat onze klanten er top uitzien. Esther en haar team zorgen dat de haren en make-up van onze klanten er fantastisch uitzien.

Mariëlle zorgt dat voldoende heerlijke hapjes van de Bongaard uit De Lier besteld worden, bestelt de stoelen en zorgt ook dat er genoeg van alles te drinken is. Tussendoor vragen we Richard, onze geluidsman, of we weer gebruik mogen maken van zijn geluidsinstallatie en op zondagmiddag zit ik met mijn Ipad op schoot om weer leuke muziek voor de show uit te zoeken. Heel lief vraag ik aan de dames die al een aantal shows de catering doen of ze ons weer willen komen helpen. Met 't Feesthuis nemen we de kleuren van de ballonnenboog door.

De dinsdag voor de show vragen we onze klanten om te komen doorpassen, die dag is heel hectisch want dan moeten we zorgen dat er voor de avond 75 sets kleding klaar hangen. Als de klanten alles gepast hebben, hangen we boven alles klaar voor de show en zoeken we er bijpassende schoenen en accessoires bij. Ook gaan de klanten met alle sets op de foto, zodat we ons leuke boekje voor de modeshow in elkaar kunnen zetten.

De dag van de modeshow:
Vanaf 9 uur verzamelen de modellen bij Puur om hun haren en make up te laten doen. Vervolgens komen ze bij ons in de winkel lekker lunchen. Roxanne laat de modellen zien wat de bedoeling is als ze op de catwalk lopen en waar ze moeten stoppen om hun kleding nog eens extra te showen aan het publiek. Om half 2 is het showtime. Mariëlle en ik heten iedereen welkom en vertellen over de trends van dit seizoen. De eerste show gaat van start en de modellen doen gespannen de eerste rondes. Deze show was gelijk al enorm druk bezocht. De klanten waren erg enthousiast over de matchende sets en regelmatig werd er even aan stoffen gevoeld of een model gevraagd om een extra rondje te draaien. Dit is dan ook wat wij zo leuk vinden aan onze modeshows. Als de show klaar is wordt het boekje met foto’s bekeken en wordt er veel gevraagd waar sets hangen. Het complete team staat deze dag klaar om de klanten te helpen en adviseren.

Om 4 uur start de tweede modeshow. Alle stoelen worden weer klaargezet en deze show verliep gelukkig net zo soepel als de vorige. Hierna gingen de modellen naar Scrumpy voor een heerlijk diner en plofte het team neer voor patatjes en frikandellen.

De laatste show begint om half 8 en is in samenwerking met Guapa Teens. Bij deze show komen vaak de mannen en kinderen van de modellen kijken en natuurlijk de familie van de kinderen die meelopen, dus is het gezellig druk. De modellen swingen inmiddels over het podium en de fotograaf maakt mooie foto’s van de sets. Als om 23 uur de laatste klant naar huis gaat proosten we met het team samen op deze succesvolle en leuke dag.

Met deze drie shows hebben we weer heel veel klanten blij gemaakt die met nieuwe sets kleding de deur uit gingen. Wij zijn altijd super trots op onze modellen die deze dag wederom tot een succes hebben gemaakt. We kijken alweer uit naar de volgende show op 6 maart 2020. Heel bijzonder dat we dit elke keer weer kunnen doen!

Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina

Show Lilian Fashion 035

Deel via:

Terug naar overzicht