Special Sale en modeshow

“Afgelopen week raakten we geïnspireerd door een andere ondernemer die een dappere beslissing nam.”

SPECIAL SALE 

We organiseren een Special Sale om ruimte te maken voor de nieuwe collecties.

Van donderdag 14  t/m zaterdag 16 november heb je de kans om een prachtig artikel te scoren. De laatste stuks van populaire items en de allereerste najaarsleveringen shop je met 30 tot 70% korting. 

Waarom organiseren wij deze Special Sale?

Omdat we niet geloven in een massale uitverkoop! Wij geloven in het juiste artikel op het juiste tijdstip. Omdat het nu kouder wordt laten we ook nu pas de warme truien en vesten binnen komen. 


MODESHOW VRIJDAG 22 NOVEMBER

De nieuwe winter en partycollectie is binnen en daarom organiseren wij nog een knallende modeshow! Omdat er weer zoveel nieuws binnen is gekomen willen we je dat graag laten zien. Wij zorgen natuurlijk weer voor lekkere hapjes en een drankje, laat jij weten of je komt? Aanvang: 19.30 uur, gratis entree. 

DE UITVERKOOP VERSCHUIFT

Ook in de maand december willen we jou blijven inspireren met de nieuwe collecties die passen bij de decembermaand. Het is onze missie om jou te laten stralen. Zo blijft winkelen in december speciaal. Daarom verplaatsen wij de uitverkoop naar januari. 

Het is best een ingrijpende beslissing, maar deze voelt goed. Wij willen graag de komende jaren jouw winkel blijven waar jij met veel plezier kunt shoppen. Precies zoals winkelen bedoeld is! 

Liefs, 

Lilian en Mariëlle

 

 

Lilian Fashion special sale

Deel via:

Terug naar overzicht