Workshop en modeshow

IMG 8922

 

Macrame is helemaal de trend nu en de wandhanger die we gaan maken geeft het echte Bohemian gevoel! Een musthave voor aan je muur in de kamer, bij de zithoek op je balkon of onder het afdak in de tuin. Met behulp van macrame garen, leer je hoe je de bladeren van deze leuke wandhanger kunt knopen, kammen en knippen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren garen. Kies je voor groen ( botanische uitstraling) of staan taupe en zandtinten beter bij je interieur? Geef zo je wandhanger een persoonlijke tintje. Alle materialen zijn aanwezig en er wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen.

 

De modeshow die tussendoor plaats vindt heeft een voorjaars/zomer -vibe. Laat je inspireren door mooie zomeroutfits, de laatste modetrends en verrassende combinaties. Tijdens de shows laten de modellen de mode van nu zien, ze showen bijzondere combinaties en maken fashion-statements. Lilian en Linda vertellen ondertussen alles over de outfits en trends van dit seizoen en hoe ze ook op jouw manier gestyled kunnen worden. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om deze outfits te shoppen op deze avond!

 

Dit evenement vindt plaats op 24 april van 19:00 uur tot 22:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur. Deze avond kost €25,00 pp inclusief materiaal en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Er is slechts beperkt plaats dus meld je snel aan voor deze inspirerende en leuke avond op

info@lilianfashion.nl

Deel via: