FIVEUNITS

FIVEUNITS is niet zomaar een merk, het is een niche. Met het hoogste niveau van precisie, comfort en stijl heeft FIVEUNITS een nieuw aspect op het gebied van mode gebracht, waarmee de droom is vervuld van het creëren van een geavanceerd ontwerp dat naadloos in elke garderobe past. Of je je look nu netjes of provocerend wilt hebben, onze essentials zullen een gevoel van tegenstrijdigheid overbrengen, mode en functie verenigen zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

FIVEUNITS is enorm populair geworden sinds de lancering in 2008 en stond al snel bekend om zijn perfecte silhouetten en moeiteloze stijl. Met een passie voor jeans en broeken, begon FIVEUNITS aan een reis om modieus design te combineren met perfecte functionaliteit.

Deze missie werd volbracht met een toegewijd en ervaren ontwerpteam om collecties van directe oplossingen voor elke outfit te creëren. We blijven ons richten op het ontwerpen van alleen onderste delen, een strategie die ons synoniem heeft gemaakt voor comfort, strakke vormen, perfecte pasvorm.

 

Five Units
Five Units2
Five Units1

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste modetrends en nieuws rondom Lilian Fashion? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in